it belongs to me

just me

pe-er

with one comment


heran ni orang tega banget ngasi pe-er di tengah kepenatan gua… nih gua selesein!

###

1. At what age do you wish to marry?
dulu mikirnya aku harus udah mapan dulu klo mau married, mungkin sekitar 26-27, ketuaan ya?

2. If you can turn into anything, what do you wish u can turn into?
apa ya? ga ada kaya’nya, aku suka dengan kehidupanku yang sekarang.

3. If you were stranded on desert island, who are 3 blog buddies you would take with you?
sapa ya? *ayo dipilih..* ada yang mau daftar?

4. Where is the place you want to go most?
paris, london, switzerland

5. If you have one dream to come true, what would it be?
aku selalu berharap dan beruaha untuk mewujudkan mimpi-mimpiku

6. Who is in your mind right now?
mau tau aja!

7. What are you afraid to lose the most right now?

nothing. klo mau diambil sekarang juga aku siap.. here i am, Lord!

8. Do you want your 1st girl… a girl or a boy? Why?
boy! biasanya kakak cowok lebih bisa memimpin adek”nya

9. If you meet someone you love, will you confess to him / her?
dia udah tau koq..

10. List out three good things the person who tagged you.
hweehehehehe… des, siap” ya… apa ya? bingung gua, secara blom pernah ketemu sama dessy
1. ribut, des inget waktu kenalan lewat ym?
2. diskon… sapa sih ga kenal ratu diskon ini
3. suka ngerecokin gua klo pas onlie
btw, itu kaya’nya bukan good things, deh? whatever!

11. What colour do you like? why?
putih! bersih, simple

12. What type of person do you hate the most?
penjilat!

13. What would you do if you won a million dollar?
yg paling utama, ke tempat impian gua di nomor 4! sisanya dipikirin nanti klo udah dapet duitnya,…

14. What is your ambition?
being a good person.

15. What you wanna be after you’re dead?
hidup di ‘rumah’ baru

16. If you have a chance, which part of your character would you like to change?

penunda!gua suka banget nunda” sesuatu… sulit bgt hilanginnya..

17. What would you most achieve right now?
lulus kuliah… fiuh, rasanya sulit bgd..

18. What do you think the most important thing in your life?
menjadikan hidup gua berpengaruh baik buat orang lain

19. If there’s one thing in your life you want to do but yet unable to, what would it be?
mahir maen piano! ajarin gua dong…

20. Among all the question asked, which one do you like most?

ga ada! klo ga gara” dessy, gua ga bakalan jawab ni tag! awass lu des, tunggu pembalasan gua…

###

puassss…. karena gua orang baik, jadi gua ga nge-tag sapa-sapa, buat yang mau jawab, monggo…

Written by gerald

June 4, 2008 at 3:25 pm

Posted in blogging

One Response

Subscribe to comments with RSS.

  1. hahaha… thx pe-er-nya uda dikerjain walaupun terlambat :p

    point no. 16 emang pas buat elu… gue kasih pe-er dari jaman kapan… elu bikinnya jaman kapan :p

    terus itu point no. 10. hooh gue inget… gue ym elu dengan bertubi2… “doooo…….. aldoooo…… oooiiiiii……… wooooooiiii doooooo…” wkwkwkwk… itu uda trademark gue pan? :p

    ya uda mana peer buat gue :p

    # kan cuman telat berapa hari doangg…
    iyah, lu bgt tuh…

    renzia

    June 4, 2008 at 3:33 pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: