it belongs to me

just me

end of this day

with 2 comments


this is the end of this day..

akhirnya, setelah sebenernya ga niat kemana” hari ini, pinginnya cuman di rumah aja intropeksi diri, tadi akhirnya sempetin juga keluar buat ngerayain hari ini. akhirnya tadi ber-7 (aku, gepe, respati, rini, jo, andika with his girl friend) nangkring makan, ketawa” ga jelas, nostalgia waktu kuliah, di pizza hut carefour rungkut.

makannya cuman bentar, cerita”nya yang lama. secara udah lama banget ga ngumpul” lagi. nostal-gila jaman kuliah dengan mengingat” cerita” lucu tentang beberapa temen (sorry guys, kalian dibicarain tadi, abis lucu sih!!!). thank’s guys, i enjoyed this night..

let’s begin this new age with new me.

ps: please help me, God, i’m nothing without You..

Written by gerald

February 17, 2009 at 11:23 pm

Posted in birthday, tentang aku

2 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. lu ultah ya… happy b’day…
    errgg… berhubung lu di luar kota, traktirannya kirim mentahnya aja ya… =)) =))

    th3sea

    March 11, 2009 at 9:30 pm

  2. met ultah, ya…. (telat, kali…)

    # hehehe, gpp, lumayan dapet tambahan doa… thx,,,

    alamendah

    June 23, 2009 at 9:43 pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: